

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пиле със сочни зеленчуци по китайски в български прочит, което го прави още по-вкусно
Колкото повече блюда има на масата, толкова по-голямо ще е изобилието през Новата година и толкова по-плодородни ще са земите
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Нека не пропускаме и кана с божествената напитка червено вино
Такива сарми не сте опитвали скоро Майсторски, мераклийски, чифликчийски сарми в гювеч
Едва не запали кухнята в Черешката на тортата
Боксьорът не трупа мускули с добавки, яде прясна храна с много плодове и зеленчуци
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Зърнената култура влиза в страната на 1,57 лв./кг, а се продава срещу 4,45 лева за килограм